Kampanja Poslušaj glas prirode

Naslovnica Što ima novo? Kampanja Poslušaj glas prirode

Nacionalna kampanja Poslušaj glas prirode upoznaje javnost s bitnim činjenicama o očuvanju prirode te važnosti povezanosti čovjeka i prirode za zajedničku budućnost. Cilj kampanje je dodatno motivirati stanovnike Hrvatske da preispitaju vlastite stavove i postupke te uvide kako jednostavni koraci, koje mogu sami poduzeti, doprinose zaštiti prirode u lokalnom okruženju te ujedno poboljšavaju kvalitetu njihovog života.

Kampanja je usmjerena na ideju kako nas priroda sve povezuje. Od onih „najmanjih“ pa do čovjeka, kao „najmoćnije“ vrste, koja najviše utječe na prirodu. Kako su i ugrožene vrste stanovnici Hrvatske, imaju pravo reći svoj stav o važnosti očuvanja prirode. Upravo su oni glavni akteri kampanje koji su kroz televizijske i radio spotove, vizualna i digitalna rješenja, promo materijale te web stranicu glasprirode.hr, progovorili o tome. Jeste li poslušali što su nam poručili?

Iza kampanje Poslušaj glas prirode stoji Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja, a cijeli projekt je sufinancirala Europska unija iz Kohezijskog fonda.

Pogledaj još članaka

Aktiviraj se!

Svaki građanin svojim djelovanjem može doprinijeti očuvanju prirodne bioraznolikosti u Hrvatskoj.

Saznaj kako

Poslušaj prirodu

Informiraj se važnosti očuvanja bioraznolikosti - bogatstva biljnih i životinjskih vrsta i staništa u kojima žive.

Saznaj kako

Profesionalci u akciji

Gospodarstvo u sinergiji s očuvanjem bioraznolikosti i prirodnih resursa je pravi put u održivu budućnost.

Saznaj kako